DVG bv (De Vier Gewesten) is een landelijke franchise-organisatie van taxi- en touringcar- ondernemingen. Zij streeft naar een optimaal opererend netwerk van personenvervoer dat landelijk kan inspelen op de wensen van ondernemers en opdrachtgevers. Door gebruik te maken van het imago en de expertise van DVG kunnen de zelfstandige ondernemers vervoer leveren met een continue kwaliteit en service in combinatie met een scherpe prijsstelling.

Door de krachten te bundelen, kunnen de zelfstandige ondernemers die bij DVG aangesloten zijn, de door de markt gewenste grootschaligheid bieden. Dit is bevorderlijk voor de efficiƫntie en het maakt de exploitatie van regionale vervoerssystemen mogelijk. Daarnaast kunnen zij de kracht van hun lokale bekendheid en betrokkenheid behouden. Hierdoor kunnen aangesloten ondernemers maatwerk en kwaliteit leveren aan de klant. Kortom: DVG koppelt vergaande professionaliteit aan goed ondernemerschap!

Het werkgebied van DVG heeft zich in de loop der jaren uitgebreid tot geheel Nederland. Bij de ongeveer 140 aangesloten vestigingen zijn circa 4.500 mensen werkzaam. En gezamenlijk beschikken zij over circa 3.200 voertuigen, variƫrend van taxi's, taxibusjes, rolstoelbussen, vip-voertuigen tot touringcars. Door de bundeling van taxi- en touringcarbedrijven is DVG in staat om voor vrijwel iedere vervoersaanvraag een passende oplossing aan te bieden. Of het nu gaat om Collectief Vraagafhankelijk Vervoer (CVV), leerlingenvervoer, woon-werkvervoer of zittend ziekenvervoer.

Online reserveren


Met behulp van het online reserveringssysteem kunt u eenvoudig en snel uw rit boeken. 7 dagen per week en 24 uur per dag!


LEES MEER

Stel een vraag